Post by loyspapinpades on Feb 15, 2022 11:41:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Talent - Restaurant fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Talent - Restaurant fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats glitch crystals ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Talent - Restaurant fever 2022 version ▞▞▞
Μου άρεσε το παιχνίδι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω σε ποια βάση τελειώνουν το παιχνίδι, με βάση τον χρόνο ή τον αριθμό των πελατών
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, δεν το έχω δει, μου αρέσει
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι γιατί αυτό το παιχνίδι έχει πολλά καταστήματα όπως το burger, το παγωτό και πολλά άλλα καταστήματα. Αλλά κάτι είναι εκεί που πραγματικά δεν μου αρέσει αν είχα περάσει πολλά επίπεδα και μετά για οποιοδήποτε πρόβλημα του τηλεφώνου μου αν διαγράψω αυτό το παιχνίδι μαγειρικής και μετά από μερικές μέρες αν το κατεβάσω ξανά, τότε τα επίπεδα που είχα περάσει αργότερα Δεν θα το πάρω πίσω και πάλι πρέπει να παίξω από την αρχή και θέλω να το πω στην εταιρεία αυτού του παιχνιδιού για να αφαιρέσει αυτό το πρόβλημα.
Το χειρότερο παιχνίδι δεν μπορώ να παίξω 11 επίπεδα όταν θα παίξω 11 γιατί είναι λίγο δύσκολο χρειάζεται λίγος χρόνος για να τελειώσει. Αλλά έκανα 687 νομίσματα και μετά έμειναν 10 δευτερόλεπτα πήγα να δώσω μπέργκερ εκείνη την ώρα προσθέστε ήρθε γύρισα πίσω μετά μου είπε i loose(im out) Πώς φίλε .πώς μπορεί αυτό να είναι δυνατό έμειναν 10 δευτερόλεπτα εντάξει αυτό είναι απάτη πάρτε αυτές .plz 😭🙏🙅🙅😬😠😡😡😡😬😬😠😠😣😤😤
Αυτό είναι ένα όμορφο παιχνίδι, αλλά παρακαλώ ανοίξτε καφετέρια και πίτσα
Ευχαριστώ, το εστιατόριο ταλέντου μαγειρικής είναι το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Όταν αισθάνομαι ότι θέλω να μαγειρέψω φαγητό, παίζω αυτό το παιχνίδι. Είναι επίσης χαλαρωτικό. Ευχαριστούμε που φτιάξατε αυτό το παιχνίδι.
Cooking Talent - Restaurant fever Strategy ggxz
Δεν είναι τόσο κακό, μου αρέσει πολύ γιατί εξυπηρετώ αυτούς τους ανθρώπους και τα παιδιά μου λατρεύουν το παιχνίδι και επίσης δεν έχει πολλές διαφημίσεις όπως λένε κάποιοι pole
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ενδιαφέρον. Αυτό το παιχνίδι φροντίστε να περάσει ο χρόνος.
Ωραίο παιχνίδι👍👍1η φορά που ένιωσα την καλύτερη μαγειρική εμπειρία σε αυτό το παιχνίδι.συνέχισε έτσι😘😘
Πολύ καλό παιχνίδι
Εγώ στ 'αλήθεια. Αρέσει. Αυτό. Παιχνίδι γιατί. Είναι καλό. Αρκετά. Να παίξουμε. Στη διάρκεια. Βαριέμαι. Ώρα😊☺
αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχο. Μου αρέσει να παίζω αυτό το παιχνίδι. όταν εγκατέστησα το παιχνίδι για πρώτη φορά νομίζω ότι θα είναι βαρετό. Έχω εγκαταστήσει πολλά παιχνίδια μαγειρικής όπως masala express, sweet empire θα έπαιζα μόνο 2 επίπεδα του παιχνιδιού επειδή δεν μου άρεσε το παιχνίδι αυτό είναι το παιχνίδι στον κόσμο το καλύτερο παιχνίδι που έπαιξα. 😍😍😍 Λατρεύω το παιχνίδι. παρακαλώ αν θέλετε να παίξετε παιχνίδια μαγειρικής, κατεβάστε αυτό το παιχνίδι. παρακαλώ κατεβάστε αυτό το παιχνίδι 🙏🙏🙏.
Μου αρέσει να παίζω παιχνίδια διαχείρισης και αυτό είναι το αγαπημένο μου. παίζεται εύκολα και ο έλεγχος είναι πολύ καλός
Κακά παιχνίδια.! Περισσότερες διαφημίσεις.!
Έχει πολλές προσθήκες
Πάρα πολλές διαφημίσεις ενώ παίζετε, διορθώστε το, θα δώσω 5 αστέρια αν το κάνετε αυτό
Ωραίο παιχνίδι Απολαμβάνω αυτό το παιχνίδι όταν έπαιζα αυτό το παιχνίδι
Δεν γίνεται λήψη εφαρμογών αλλά γιατί
Είναι καλό, αλλά δεν έχετε περισσότερες πλάκες και εξοπλισμό με αποτελεσματικό τρόπο
Happy Cooking: 2022 Chef Fever Įprastos temos dgom
Είναι ένα καλό και ενδιαφέρον παιχνίδι. Αλλά είχε μόνο 40 επίπεδα. Αφού τελειώσει αυτό το παιχνίδι...;
Είναι ωραίο και όμορφο
Μου αρέσουν πολύ αυτά τα παιχνίδια. και αυτό το παιχνίδι είναι τόσο ενδιαφέρον αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ενδιαφέρον 2 ενδιαφέρον και τόσες πολλές ιδιότητες σε αυτό το παιχνίδι έχει για παράδειγμα μαθαίνουμε μαγειρική και παιχνίδι μπορώ να δω την πρώτη φορά που μου αρέσει αυτό το παιχνίδι πάρα πολύ και περίμενα περίμενα για να παίξετε αυτό το πολύ ωραίο παιχνίδι που έφτιαξε αυτό το παιχνίδι είναι πολύ, εύχομαι να είστε πολύ δημοφιλείς οι ευχές μου με τις ευχές μου θα είναι πάντα μαζί τους ευχαριστώ παρακαλώ το παιχνίδι που έχετε κάνει fit παρακαλώ κάντε παιχνίδια Somo και ως γυμναστήριο τώρα yo
ευχαριστώ.. Στη γυναίκα μου αρέσει αυτό το παιχνίδι..
Τι να πω για το παιχνίδι! Πραγματικά Είναι ένα είδος κακού παιχνιδιού.....Πόσοι πελάτες! Μπορεί κανείς να το χειριστεί αυτό; Τα επίπεδα είναι τόσο δύσκολα και υπάρχουν τόσες καθυστερήσεις... Είναι ένας τύπος διαταραχής, όλα αυτά τα ξέρουμε. Και τότε ένα πρόβλημα είναι ότι ποιο είναι το κορίτσι; Μαγειρεύετε στο παιχνίδι και ξαφνικά εμφανίζεται ένα είδωλο κοριτσιών. Λέγοντας ότι «εξυπηρετήστε καλά τους πελάτες, μην τους αφήσετε να φύγουν». Είναι ένα είδος αναστάτωσης για μένα! Ξέρω τι να κάνω και πώς να κάνω, οπότε δεν χρειάζομαι καμία συμβουλή. Γι' αυτό δεν μου αρέσει.
Θα το κατέβαζα γιατί πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι είναι ένα ωραίο παιχνίδι..
πάρα πολλές διαφημίσεις😏🙄
πολύ τρομερό παιχνίδι, μετά την ολοκλήρωση των δύο πρώτων σταδίων 3 αστέρια για τα 40 τα υπόλοιπα έρχονται σύντομα. και τώρα το παιχνίδι ανανεώθηκε από μόνο του ξεκινώντας από το επίπεδο 1 με όλη την αναβάθμιση από το προηγούμενο παιχνίδι μου ανέπαφη. Έχασα όλο μου τον χρόνο για τίποτα αναστεναγμό🇳🇬
Το παιχνίδι ήταν καλό και τόσο γρήγορο που απολαμβάνεις το μαγείρεμα...
αυτό είναι πολύ βαρετό😑😑
έρχεται πολλή διαφήμιση στη μέση του παιχνιδιού πριν ο χρόνος ολοκληρώσει την εργασία..αλλά από το καλό παιχνίδι απολαμβάνω το παιχνίδι χαλάρωσης του μυαλού….