Post by loyspapinpades on Feb 15, 2022 11:44:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mighty Party ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mighty Party IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar aksaklık tuşları ▞▞▞
▞▞▞ Mighty Party 2022 version ▞▞▞
Çokk bu arada bir kişi hakkında genel bilgi ve bu iki kez sabah çok erken ama önce bu konuda bir şekilde hizmet ve eğitim olarak yerdeki ama sevgilinin ve bu şekilde bir şekilde hizmet ve eğitim hizmetleri bu arada bu ek için tıklayın Anadolu eğitim kültür geliştirme faaliyetleri ve eğitim hizmetleri ve eğitimde çok iyi olur ve bu artı bir kişi aktif değil de konuşma hakkında bu kadar çok eğitimin çok iyi olacak ve bu konuda bir eğitim öğretim yılı
Bu oyun piyasadaki pek çok oyun gibi, başlangıçta f2p ama mikro işlemlerin yoğun etkisi nedeniyle çok p2w. Adil olmak gerekirse, şu anda arena ligi 14 ile f2p oyuncusu olduğum için eziyet edebilirsiniz. Yeni evcil hayvan eklenmesi bu oyunu eskisinden daha fazla p2w yaptı. Etkinlikler, f2p oyuncularına oldukça yardımcı oluyor, sadece bir ipucu, 3.5-5k değerli taşları öğütmeyi başarırsanız daha güçlü karakter sürümleri elde edebilirsiniz, ancak şimdiye kadar etkinliklerde, mağazalarda veya x10 çağırmada efsaneviler için değerli taşlar elde etmek daha verimli görünüyor.
Oyuna para yatırırsan oyun sana bakıyor. Parasız oynarsanda 3 maçı yenilir 1 maçı kazanırsın öyle programlanmış. Çok oyun oydum bu kadar emek hırsızlığı bir oyun Hakkında. 1 yıldız bile vermedim ama zor verdim.
Mighty Party Magic Battle Chess Heroes Idle RPG - an interesting and addictive tactical MMO strategy with elements of a trading card game. Beautiful graphics,
Çok zayıf dengelenmiş kahramanlar ve kötü eşleştirme sistemi, oyunda inanılmaz bir ödülsüz deneyim yaratır. Ayrıca paketlerin fiyatlandırması pahalıdır ve VIP seviyeleri geçicidir.
Ödemeli oyun türü. Aynı konsept. Başlangıçta gösterişli. Bir sürü sandık ve hediye. Kazandığınız (aslında hiçbir şey yapmadan) oyundan memnun kalmanızı sağlayacak çılgınca efektler. Sonra aynı eski strateji bir süre sonra ... bir kazan-kazan oyunu olduğu ortaya çıkıyor.
Her güncellemeyi anladıktan sonra giremiyorum güncelle diyor ama oyunlanmış .bu duzelirse 4 yıldız veririm.ben Türkçe yazıyorum cevabida yazın bariyayim,🙄
Valla iyi bi oyun
SLM herkez oyunds Hakkında çok şeyler eksik ki anlatamam 1: çok Pahalı sandıklar 3: hep aynı kart çıkıyor 4: paran yoksa yerinden kalırsın Paran Varsa Güçlü olursun ziyaretinde 5: Kartları ALIRKEN Pahalı 6: türk yok pahalıliktan kartların gelistire miyorum dhdhchchchchfhchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchcfhchchffhfhfhfhfhfhxhdhdhdhdhxhxhchchcchchchchchcbxhchchchcchchchchchchchchchchchchchchchchcxhchchchccucbcbxhrbchdhchchccuchdhchfhchchcchchchchchchcchchcjxjxjcjcncjxnxnxncnxnxncncncncnc
Ödemek. İle. Kazanç. Ugh çok sinir bozucu, çağrı yaparken değecek kadar değerli taşlar almak için para ödemeniz gerekiyor. "Neyden bahsediyorsun" diye sorabilirsiniz. Bu oyun resimlerdeki gibi değil, çağrılan kahramanlarla diğer insanlarla savaşan oyunlardan biri. Çağırmak için mücevherlere ihtiyacınız var ve bunlar için para ödemeniz gerekiyor. Mücevherleri bir haftalığına biriktirirsen, belki haftada bir çağrı yapabilirsin. Ne kadar efsanevi kahramanlara sahipseniz o kadar güçlüsünüz ve bunları ancak ödeyerek elde edebilirsiniz. Sıralama yapamıyorum . Çok kötü bir oyun.
Oyunu seviyorum, eğlenceli ve bağımlılık yapıcı, sıralamalar doğru değil, önce lige, sonra kupa sayısına göre çalışıyorlar, nedense lonca üyesi olmayanlar daha yüksek liglere ulaşabiliyor gibi görünüyor. Sıralamalar kupa sayısına göre çalışmalıdır.
Kaza bela Hall of Fame'de 21'e yükseldim. Efsanevi karakter olmadan puan ulaşımı imkansız. Bir haftadan sonra oyuna para veremezsen söylemeye başlıyorsun.
İndirilenler. 10,228 ; Tarih. 20 Ara 2021 ; İçerik Derecelendirmesi. +12 ; Bu uygulamayı oyla. Mighty Party Clash of Heroes icon. Uygulama hakkında yorum yazın
Reklamını yaptığı şey değil. İşe yaradığını kabul etsem de baskıcı reklamlardan nefret ediyorum. Garip bir şekilde reklamından daha iyi bir oyun. Daha iyi grafikler. Bir kart toplama satranç tarzı savaş oyunudur. Çok net bir şekilde "oynamak için öde", ancak orta ve yüksek seviyelerde bile ilerlemek için yeterince kolay (günde 30 dakika gibi oynuyorum). Oyunda reklam yok, sadece oyun içi öğeleri gerçek parayla satın almak için birçok seçenek var. 🤷🏻♀️
Eskiden sorun yoktu, ancak şimdi neredeyse her ekran değiştirdiğinizde reklamlar çıkıyor. Çöpçatanlık sistemi berbat, ya çok güçlü ya da çok zayıf insanlarla savaşacaksınız. Ücretsiz oynayabilirsiniz, ancak çok fazla eziyet etmeniz gerekiyor. Gerçek para ödemeden hiçbir etkinliği tamamlayamazsınız. Oyunun en iyi yanı, eğer bir lonca üyesiyseniz çim savaşlarıdır, ancak oyunun geri kalanı çok monoton ve sıkıcıdır. Yaklaşık 4 aydır oynuyorum ve kaldırıyorum. Müşteri hizmetleri şaka gibi.
Eğlenceli bir oyun ama satın alabileceğiniz şeyler için çok fazla pop-up var ve dürüst olmak gerekirse, oyunda fazla ilerleyemeyeceğiniz bir şey satın almadan...
Tamamlanacak para üzerine kurulu, ilk başlarda güzel giden oyun, harcamadan hiç bir şey kazanamıyorsun. Zaman sona boşuna indirmeyin
Para kullanacak bir yere kadar elmas filanlardan ticaret yapan kart çok atıyor adamlar tam ticaret para yatirmadik diye böyle eşitsizlik olur mu?
mutlu ve surukleyici bir oyun fakir ama mutlu ve surukleyici değil,tabiki oyunlarinda kazanc amacli oldu ve bu emegi gecenlerinde birsekilde para kazanmasi gerektigini cok iyi,ama biraz abartmis bu tamamimcilari bi sari kaharaman satin aldim ve ondan sonra daha fazla sayıdaki yenemiycegim yarışmalarla doldurulmuş etraf, amac tekrar sari kahramana para yatirtmak alelen,e onuda gelistirmek icin para,eslestirmelerdeki adaletsizlik oyunu parayla alinan süper kahramanlara yonlendirmek icin
PK XD - Play with your Friends Dobrodružné lnmy
Son güncellemeden sonra çok kötü eşleştirme buldum. Aksi takdirde iyi.
Oyun çökmeye devam ediyor ve bundan ve aksaklıklardan kurtulmak için becerilerimi, mücevherleri ve puanları kaybetmeye devam ediyorum
Reklamlarda "bulmacalar" var ama bu sadece arada bir. Oyunun çoğunluğu sıra tabanlı dövüştür. Aradığım şey değil. Sanırım iyi bir boşta oyun ama sadece bulmaca yönünü umuyordum.
Mighty Party Roolipelit ggl
Oyunun ortasında beni harekete geçiriyor ve şansımı ve ödüllerimi alıyor
İyi oyun Geliştiricileri desteklemek için içine biraz para bile koydum, anlamadığım tek şey oyunun reklamlarının hiç benzemiyor olması, oyunun tamamen farklı ve sıkıcı görünmesine sevindim, denediğime sevindim ama neredeyse yapmadı
Harika bir oyun aslında oyun içi tekliflere biraz para harcar. Yükseltilebilir iyi bir Karakter seti var ve nadir karakterinizi daha iyi hale getirmek için daha düşük seviyeli bir seviyeyi daha yüksek seviyeye geliştirebilirsiniz.
Abi cumartesi sabahı 1 kez yarı tanrı sandığı açarak efsane oldum ama savaşta düşmana çok fazla hasar verdim
Brawl modu neden kaldırıldı? İlginç bulduğum tek şey buydu.
Bir haftadır oynuyorum ve yaptığım her şey yanlışlıkla nasıl Oynanacağına ve ilerleyeceğine dair hiçbir açıklama olmadı. Seviye oynamak için seviye yok. Gerçek insanları oynuyorsam, benden 3 ila 4 daha yüksek seviyedeki insanlara karşı durmaya devam ediyorum. Daha hızlı seviye atlamaları veya karakter için çok fazla ödeme zorunluluğu var.
Mighty Party Clash of Heroes 1.78 için Android - İndir
harika oyun, kahramanları seviyelendirmek için birçok fırsat. mağaza öğelerinin fiyatı düşüktür.
Bu oyun bir nakit kapma oyunudur. Sonunda "kampanyada" birini geçtiğinizde, birine daha da zor gelirsiniz. Daha iyi karakterler elde etmek ve seviye atlamak için mücevher satın alabiliyorsunuz ve iki karakter sonra tekrar yapmanız gerekecek. İnsanların belirli bir noktayı geçmek için para ödemesini zorlaştırmayı bırakın. Tüketicilerinizle güven geliştirmek çok daha iyi sonuç verir. 0,99 veya 1,99 için yeterli miktarda mücevher alabileceğiniz yere gidin.4.99'un üzerinde bir şey gördüğümde, umurumda bile değil.
Sakin indirip özen gösterin. Avrupada para basıp seni geçiyorlar. İlk başta güzel kahramanlar veriyorsa gereksiz kahramanlar. Boş yere stres oluyorsun
Bir eğitimde trene bindiğimde kesinlikle nefret ediyorum. Oyun içi sesi veya ekran adımı bile değiştiremiyorum.
Periyodik etkinliklerin çoğu, tamamlamanın veya rekabet etmenin tek yolunun kazanmak için ödeme yapmak olduğunu düşünüyor, ancak ücretsiz şeyler sorun değil
Güncellemeler yapılmak istenmiyor.
Fotoğrafta başka oyun başka. Aptalmıyım ben amk insanı salak yerine koyuyorsunuz zaten türkçe dil de yok yükleme yada yükle 2 yıldız ver sil do dolu doluydu
Mighty Party Szerepjátékok owgs
Android için Mighty Party: Magic Arena Mod Apk 1.72 1.72 İndir
Zor kazanılan paranızı bu açgözlü oyuna harcamayın. Bu şimdiye kadar oynadığım en kirli, en açgözlü ve en aldatıcı P2W oyunu. Başlangıç: Yanlış reklam; Aşırı pahalı ürünler; Rekabeti öldüren AI ve aşırı güçlü botların kapsamlı kullanımı; Haksız eşleştirme/eşleştirme; Oyunculara bile para ödeyenlere karşı saygısız açgözlü uygulamalar; Müşteri desteği, açgözlü uygulamalarını örtbas etmek için her zaman oyuncuyu suçlar; Diğer şeylerin yanı sıra haksız çağrılar. Yalancılar, hasta ve açgözlü geliştiriciler
Mighty Pass'i etkinleştirmek için az önce 1100 INR ödedim, tutar hesabımdan çekildi ancak Mighty Pass oyun içinde aktif değil. Lütfen aynısını etkinleştirin veya parayı iade edin
Şu an sürekli olarak İnternet çalışmıyor. Oysa hem 4.5G hem de Wi-Fi olarak basit yok. O ücretli olarak paketler yok oldu. Çözüm istiyorum.
Günlük altın toplama oyununda kitlenip fazla atış yapılmıyor
Zihninizle oynamayı ve stratejiler ve yeni şeyler elde etmenin diğer birçok yolu hakkında düşünmeyi gerçekten seviyorum, bu konuda sevdiğim şey bu gerçekten iyi bir oyun gerçekten takdir ediyorum, devam edin ...!!!!
Bu oyundan gerçekten zevk alıyorum. Aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda benzersiz ve ilginç kahraman ve yüzlerce olası güç ve beceri kombinasyonu var. Bu oyunu şiddetle tavsiye ediyorum ve şimdiden çoğu arkadaşıma tavsiye ediyorum. Donma veya yeniden başlatma ile ilgili bazı küçük sorunlar. Genel olarak A + olsa da. Hala oyunu seviyorum, peki tüm güncellemelerde ne var? Neden bu kadar sık güncelleme ve daha az sıklıkta kesintilerle birleştirmemelisiniz?
Oyun basit tercihi güzel. Çok sıkmıyor. Yine de güçlenmek için kullanılan para biriminden ürün detayındadır. Eğer oyuna para atamayacaksanız zaman harcamayın, güçlenemiyorsunuz. Maddi dışarısının dışında oyun gibi sizi reklama felan boğmuyor. Kendilerini ara sıra öne çıkarmaları dışında kümelerini eden bir yön yok oyunu.
Türkçe dil seçeneği yok.Ona aşırı güzel oyun saçmalara yararmayın.Biraz oyunu zor ama imkansız da değil. Hesabım Satılıktır İsteyene Uygun Fiyata Bırakabilirim Oyun Fazla Vaktimi Alıyor Instagram Metin06140 Dmye Mesaj Atın Dakika Başı Güncelleme Getirmeyin Birde 😅😅