Post by loyspapinpades on Feb 15, 2022 12:02:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Draw a Stickman: EPIC 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Draw a Stickman: EPIC 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד לרמות פרימוגים רבים ▞▞▞
▞▞▞ Draw a Stickman: EPIC 2 2022 version ▞▞▞
המשחק הזה עובד!!!.....JK!!! אז אני מצייר את הסטיקמן שלי (נשים) ואני לוקח עליו הרבה זמן ואז אני לוחץ על בוצע ואז אני תקוע על מסך ואז נאלצתי לטעון מחדש את המשחק ואת התהליך שלי/ כל העבודה הקשה שלי על הסטיקמנים שלי (נשים) ) נעלם 😤 אני מציע לא לקבל את המשחק הזה ולבזבז את זמנכם על יצירת סטיקמן שלא יעבוד במשחק!
זה היה סופר כיף! אבל המילה "חינם" שגויה. אתה לא יכול להמשיך אלא אם אתה משלם!
אם הייתי יכול לדרג את זה 0 הייתי עושה זאת. כשכתוב FREE אתה עדיין צריך לשלם על שאר המשחק! בנוסף, העצים מבזבזים את זמנך, אבל אתה חייב להשיג אותם. אני שונא את המשחק הזה אל תוריד אם אין לך אותו ואם אתה קורא אותו. אל תורד. המלץ לא למשחק הגרוע ביותר!
קניתי את הגרסה המלאה, אבל אחרי כמה שבועות, זה פשוט לא נתן לי לעשות שום דבר בגרסה המלאה. התקנתי אותו מחדש, אבל כל מה שהוא עשה זה לאפס את כל ההתקדמות שלי. אני ממש לא ממליץ על המשחק הזה.
טוב בהתחלה אבל אז אני צריך לשלם ולשחק מלא ואני לא נוהג לשלם אז רק 2 כוכבים. אני כל כך אוהב את המשחק אבל אני לא נוהג לשלם ולקבל את כל הספר אז אני לא אשחק במשחק במשך כמה ימים וכוכב אחד+.
משחק קול
אני אוהב את המשחק הזה אתה יכול לצייר את החרב, הגרזן, הנבלים והסטיקמן הרגיל שלך. אבל יש רק עוד בעיה אחת. עבדתי בערך שנה כדי לסיים את הפרק הראשון והפרק השני אבל כשסיימתי את הפרק הראשון והפרק השני זה היה נעול אז בדקתי את כפתור הספר והוא אמר שאני צריך לשלם 3.99$ וניסיתי לשלם באשראי וכתבתי את מספר כרטיס אבל לא עבדתי! אז בבקשה תוציא את המשכורת שעבדתי שנה אחת ללא כלום. זה ממש מבאס אז בבקשה אני מתחנן בפניך.
זה רעיון נהדר של משחק שאני אוהב שאתה יכול לצייר דמויות ולצייר נשקים ולהילחם בדברים כמו עכברושים וצבים זה נורא כיף ונהדר לילדים כמוני אני אוהב את זה
אם מישהו יקרא את הכותרת הוא בטח יחשוב שזה המשחק המלא אז בכותר זה צריך להגיד הדגמה בגלל המקצוען יכול להיות רק כמה תכונות נוספות אבל צריך להגיד שזה המשחק המלא.
המשחק הזה כיף ליצור דמויות גם אבל לפעמים אם אני מנסה ליצור אחד אין לו את הצבע ורק לגרסה המלאה
Real Cake Maker 3D Bakery Simulasi nvnt
אני אוהב את האפליקציה הזו כי היא מאוד מהנה אבל ככל שאתה עולה רמה זה הרבה יותר קשה אני כל כך מתוסכל
מדהים בהתחלה אבל, זה היה משעמם עכשיו כי יש לי את כל החברים בצבע, כולם לבבות קריסטל וכל הפאזלים חוץ מחידה אחת, אבל אני עדיין לא יכול להגיע לפרק שלישי!!! תקן את המשחק המטומטם שלך אחי
לוויתן זה משחק טוב 👌👍 אתה צריך לקנות את כל הפרקים האחרים אז אם אין בו אתה קונה שום דבר כשכתוב בחינם אז זה יהיה דירוג של 5 כוכבים בשבילי אבל זו דעתי.
אהבה אהבה משחק אהבה, אבל קצת מרגיז את הנכד שלי שעבר את השלב, ואז המשחק הפסיק, לא ימשיך אלא אם כן תיתן למשחק גישה מלאה לכל המידע בטלפון, תמונות, קבצים וכו', ללא סיבה שאוכל לראות צורך כל זה, ואז הגסות האולטימטיבית ביקשה כסף כדי להמשיך במשחק!!! בחייך!! לא הוגן לילדים, טוב ליצרני משחק, לא ישחק שוב!!!!!!
אני אוהב את המשחק הזה. הדבר היחיד שאני שונא בו הוא כשאתה צריך לשלם כדי לשחק את המשחק בפועל.
זה מעולה. אבל אתה שואל, "למה ארבעה כוכבים?" ובכן, כי אתה צריך לשלם כדי להמשיך את המשחק. אתה פשוט יכול להגיע ל-lvl 1 ו-2. אני אפילו לא יכול לנסות לקנות את זה! זה לא יעבוד, אבל...אני אוהב את זה, כי אתה יכול לצייר את הדמות שלך והרבה דמויות שאתה רוצה!
הסיפור די טוב, אבל פיגרתי הרבה ברמה 2. זה עדיין משחק נהדר, אני יודע שאני לא יכול לשחק את כל המשחק אבל אני עדיין יכול לצפות בו בכל מקרה.
ממש טוב להדגמה, אבל בבקשה תרשום שאני לא את המשחק המלא לפני שאנחנו מורידים אותו
אני לא אוהב איך אתה צריך לשלם כדי לשחק את שאר המשחק. אם אתה הולך לעשות את זה ברמה 3 אז אולי תשלם מלכתחילה. אני מבין אם אתה צריך לשלם ברמה 5 או 6 אבל למה רמה כל כך מוקדמת.
שיחקתי במשחק בעבר. זה היה כיף וטוב אבל עכשיו ניסיתי להתקין את המשחק שוב! בכל פעם שעשיתי את הדמות שלי זה היה מציג חצי מהמסך עם קנבס עם הסטיקמן שלי והגלף השני עדיין אומר "צייר סטיקמן" ניסיתי הכל, אז פשוט הסרתי את המשחק.
ניסיתי לייבא כמה ציורים באתר הגלובלי וזה מפעיל מחדש את המשחק לגמרי בלי לייבא אותו ואני כבר לא יכול לשחק את פרק 3 בחינם. האם אתה יכול לתקן את הבעיה הראשונה ואני אשקול לשפר את הדירוג שלי בבקשה?
זה המשחק הכי נוסטלגי אי פעם, הוא מעלה זיכרונות כשהיה זה 2015 שהוא כל כך מגניב ומרגיע שאני ממש אוהב את זה. תודה שיצרת את המשחק הזה
המשחק עצמו ממש מגניב, הגרפיקה נהדרת והפקדים פשוטים. השתמשתי בעבודות אמנות מהגלריה Epic 2. משחק יצירתי. המשחק הזה יהיה כיף לילדים עד גיל 4 ו-8. אבל הבעיה האחת היא כשאני פותח את האפליקציה ולוחץ על play זה מראה את מסך הטעינה ואז כשהטעינה מסתיימת הוא מציג מודעה ואחרי המודעה זה סוגר את המשחק אוטומטית . כמו כן, השתמשתי באפליקציית דחיפה אחת כדי לתקן את זה ולשחק אבל היא עדיין ממשיכה לעשות את זה. אנא תקן את Hitcents.
זה היה מדהים והמשחק הזה זהה. הדמויות חמודות והסיפור כל כך מתוק. כל מה שאתה רוצה לעשות הוא להציל את חברך. זה ראוי ל-500000 כוכבים אבל זה לא נותן לי לבחור 500000 כוכבים אז אוף. גם הכסף באמצע קצת מוזר ואני חושב שאתה צריך לקחת את זה אבל חוץ מזה שלמות.
זה חמוד. ספר הסקיצות הנוסף (הורדה נפרדת) לא נכנס לפעולה מיידית ולכן קצת התעצבנתי כי חשבתי שהוא לא עובד, אז הייתי צריך לצייר אדם חדש. אבל אתה יכול להחליף אותם.
משחק טוב ויצירתי. אתה יכול ליצור דמויות משלך, כלים וחברים שלך! אבל אתה צריך להוסיף עוד פרק בחינם, כדי ששחקנים יוכלו ליהנות מהמשחק לפני שהם קונים את המשחק המלא.
אני אוהב את המשחק. כל כך נחמד. הבעיה היחידה היא שאתה צריך לשלם על כמה דברים מגניבים. גררר. אי אפשר שהכל יהיה בחינם. איקר, על כמעט כל המשחקים אתה צריך לשלם. אבל למי אכפת? אני פשוט תמשיך לשחק במקום לשלם. מי שיצר את המשחק הוא כל כך יצירתי. אוהב את זה!
אני שונא את המשחק הזה!!!!! זה היה כל כך מושלם עד שלא הצלחתי להגיע לפרק 3 כי אתה צריך לקנות את כל המשחק!!! בעיקר ילדים משחקים את המשחק הזה וילדים לא עובדים אז אולי הם לא יוכלו לקנות את הגרסה המלאה אבל המשחק הזה היה מדהים אם הייתם יכולים להגיע לפרקים האחרים ובמיוחד בגלל שרוב הילדים משחקים במשחק הזה יש לי כל כך כועס כשלא הצלחתי להגיע לפרק 3 רק בבקשה אל תשבור יותר את הלבבות של ילדים 💔😭😢
Draw a Stickman: EPIC 2 Petualangan hhqx
אני ממש אוהב את המשחק המהנה הזה, גרפיקה טובה והרפתקאות מרגשות, הדבר היחיד הוא שאני רוצה יותר פרקים. חוץ מזה זה משחק מדהים. תודה!(:
זה סופר גלישי אם לא תשים את התמונות שלך או כל דבר אחר המשחק לעולם לא יעבד ואתה פשוט ממשיך עם מסך כמו סטטי
סופר כיף אבל זה עולה קצת כסף ברמה 3 אבל זה עדיין כיף