Post by loyspapinpades on Feb 15, 2022 12:05:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wrestling Revolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wrestling Revolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nulaužta daug monetų ▞▞▞
▞▞▞ Wrestling Revolution 2022 version ▞▞▞
1. Laimejau. 2.nepatekau per 10 sekundziu y ringa nes sulaikė priesininko draugas ir nelaimejau kautis del titulo. 3. Tipo atsauktas macas buvo.
Man patinka žaidimas, bet nekenčiu, kai tie rezervuotojai verčia tave ką nors daryti, bet nereikia to keisti. Gali būti, kad kada nors jis nori priversti, tu gali susimušti, o jei bosas laimi, tu gali daryti tai, ko jis nori.
Man patiko žaidimas, bet kai vadybininkas paprašė manęs persirengti ar pakeisti kovos judesius, aš to nekenčiu, nes pasirinkau nuostabius drabužius, žinote, n nuostabius judesius turėjau omenyje, kūrėjai, aš to nekenčiu, todėl prašau jūsų, vaikinai. pakeisti
Man kažkaip nepatinka žaidimas. Jūs negalite tinkinti savo žaidėjo ir kai aš pasirašau su žmonėmis, jie sako, kad aš nemeluoju
Tikrai nenaudingas žaidimas pasaulyje, jis net negali atremti kvailų įgūdžių, kaip šis žaidimas gali tapti redaktoriaus pasirinkimu? Nežinau, ką jūs darote dėl šio nepriimtino žaidimo? Nagi, vaikinas, prieš ką nors darydamas, naudok savo smegenis.. Tikrai nenaudingas žaidimas ir labai nuobodus
Tanks vs Robots:Real Steel War Arcade hiy
Ar galite pridėti kelių įtvarą ir ar galite pridėti tatuiruotes savo keliams ir įvairių batų dizainą savo imtynininkui
Man patinka žaidimas, bet atnaujinimas, dėl kurio negalite sukurti savo grotuvo, yra baisus
Šis žaidimas yra nuostabus, bet 3D vis tiek geresnis, Mickie kuria geriausius žaidimus, kurdamas juos, kad galėtų imtynių ir viskas
Po kurio laiko tampa nuobodu ir nuobodu
nesamone geriausiai tai manau ira ,,Wrestling Revolution 3D'' nes cia tai nesamone ta grafika ir veiksmai... na bet kaip mazameciam tai kaip tik
Šiam žaidimui reikalingas moterų čempionatas arba netgi „Divų čempionatas“, kad moterys galėtų dėl ko konkuruoti, moterų imtynių kostiumai (veidų ir šukuosenų įtraukimas) yra labai riboti, yra tik vienas ar du moteriški scenarijai, pridėkite daugiau santykių, pvz., vaikino ir draugės. ir pridėkite atitinkamus scenarijus, kad jie atitiktų . ir prašau, moterys neturėtų galėti kovoti su vyrais, tai yra 2019 m. n paskutinis, prašau, nustokite daryti moteris tokias negražias ir vyriškas.
Žmogau, man tai patinka, taip šaunu, tik žinok, pabandyk
Būčiau skyręs 5 žvaigždutes, bet mygtukai nerodė, kad tai yra triktis, ištaisykite tai
Puikus žaidimas, bet dėl klaidų ir viso to pusė žvaigždės yra minusas. Jį galima dar patobulinti. puikus žaidimas, bet reikia šiek tiek patobulinimų ir pakeitimų
Tai labai linksma ir labai greitai įkeliama. Nuo tos dienos, kai ją įdiegiau, niekada nesusidūriau su problemomis
Žaidimas yra baisus mobiliajame telefone, norisi, kad galėtumėte valdyti grotuvą pasibaigus teminei dainai, o aš atsisiunčiau ir pašalinau, nieko niekada neįvyko, jis tiesiog užstojo
Aš žaidžiu šį žaidimą jau 3–4 metus, tačiau jį žaisti yra nuostabu, ši 2D versija vis dar geresnė nei to paties pavadinimo 3D versija, grafika tinka 2D versijai, valdikliai puikūs, galite tinkinti savo charakterį, pakeisti jo judesius, užbaigti viską
F*** TU MAMA F***** KUR MANO EKRANO JUDESIŲ KONTROLIERIUS, IR TU NEGALI SUKURATI SAVO IMTYNIO, MAN MYLIU SENOJI VERSIJA, PAtaisyk, MAMA F*****
Šis žaidimas yra tikrai labai geras, man patinka tas žaidimas, bet yra problema, kad turite įvykdyti rezervuotojo pateiktą iššūkį, jei mums nepavyks, tada mus atleis, pašalinkite šį dalyką iš žaidimo arba viskas šiame žaidime gerai, pls sukurkite žaidimus dabar mobilusis ir kompiuteris. Ačiū.
Tai pats blogiausias žaidimas kada nors! Grafika yra visiškai nuobodi ir net negalite pakeisti savo personažo žaidžiant tai buvo laiko ir mano energijos švaistymas... Siūlau nesivelti į tokią netvarką
Žaidimas yra mano mėgstamiausias! bet prašau pridėkite kelių žaidėjų LAN wifi parinktį, kad galėtumėte žaisti su draugais!!! PLZ!!!
Viskas gerai ir žaidimas atrodo geriau, bet teisėjas visada greitai skaičiuoja
Geras žaidimas, bet šiuo metu, kai žmonėms patinka žaidimai su HD grafika. Ir kompiuteriniai žaidimai ne android. Bet man patinka šis žaidimas.
Kovos sistema yra siaubinga, jos praktiškai neįmanoma išlipti iš „A hold“ ir „laikymai“ iš esmės yra vienintelis ėjimas, kurį daro jūsų priešininkas, statistika yra beprasmiška, jūs galite turėti juos visas prie 99 ir tai neturės jokios įtakos, ji taip pat turi prasčiausią treniruočių sistemą. Mačiau bet kuriame žaidime VISADA Yra daug rasistinių personažų vardų, beveik nieko bendro su pinigais, kuriuos uždirbate, priimta politika nepaiso jūsų anksčiau sudarytų sutartinių susitarimų ir po kelerių metų imtynių darosi TIKRAI nuobodu.
Gerai, štai ką aš galvoju apie šį žaidimą, jis yra įdomus ir nuostabus, bet galbūt jei tai būtų kaip atnaujinimas ar kažkas, tikriausiai žaisčiau dar kartą, bet dabar žaidžiau daug ir dabar... tai nenaudinga, Pridėkite kažką panašaus į smack down, nxt arba Royale Rumble ir galbūt aš vėl žaisiu šį nenaudingą žaidimą ir padarysiu jį nenaudingu...
Tai puiki programa... kai kurie pataiso ir prideda žaidimo garso garsumo juostą. Mėgstu šį žaidimą net po tiek daug metų, kai jį palikau, ir vis dar myliu.
Man patinka visi žaidimo žmonės, BET KAIP ŽAISTI, TAIP erzina, kad TURIU ŽAISTI 20 MINIČIŲ
Net negalėjo žaisti žaidimo. Valdikliai nepasirodė, ekranas buvo iškraipytas, o žaidimo tiesiog negalima žaisti. Tai gaunama iš naujo įrenginio, kuriame viskas veikia puikiai, todėl tai gana liūdnas įrodymas, koks dėmesys skiriamas fantastiško iOS žaidimo Android prievadui.
Wrestling Revolution ખેલ કૂદ zulj
Man patinka, kad tai gražu, bet 3D versija yra daug geresnė!
Ką tik nusipirkau viską atrakinti ir buvo verta kiekvieno cento. Žaidimas yra sklandus ir nuostabus, personažas yra nuostabus, rungtynės, aš tiesiog norėčiau, kad galėtumėte sužaisti rungtynes ir žiūrėti jas, jei nenorite žaisti tų rungtynių. Bet apskritai labai geras žaidimas ir aš kursiu „YouTube“ vaizdo įrašus šiam žaidimui ir tiesiogiai transliuosiu per „twitch“.
Tai geras žaidimas, bet manau, kad susidūriau su klaida, kuri neleidžia mano populiarumui augti, padėkite man ją ištaisyti
Buvo gerai, kol nereikėjo mokėti, kad sukurtum savo personažą
ĮDOMU. NES PANAŠU Į WWE. Ir dar šaunu, kad gali įsikelti dainą savo. Patariu atsisiūst kam patinka imtynės
Tai mano mėgstamiausias žaidimas. Tai geriausias žaidimas, kurį kada nors žaidžiau ar mačiau. Tačiau yra viena problema, kodėl mes negalime vienu metu būti rezervuotojai ir imtynininkai. Tikrai nemalonu, kad tu turi nustoti būti imtynininku, kad galėtum tapti rezervuotoju. Noriu, kad galėčiau žaisti dvejas rungtynes vienu metu. Bet programa tikrai gera. PS Man vienuolika.
Wrestling Revolution Sport mtg
Nuostabus žaidimas, man patinka, žaidžiu jau daug metų, bet siužetas niekada nepasikeitė, reikia pridėti daugiau judesių. Bet man tai patinka. Taip pat reikia pridėti daugiau siužeto linijų, be to, pavadinimai greitai nuimami, jei mano veikėjas bus sužeistas, pavyzdžiui, tris savaites, kai jo titulas bus paimtas.
Imtynių revoliucija yra geras nuostabus žaidimas. Tačiau blogoji dalis yra ta, kad jūs turite jį atnaujinti.
Man patinka šis žaidimas, tapau televizijos čempionu, daviau jam penketą
Tai buvo geras 5 žvaigždučių žaidimas, iki šio atnaujinimo turėjau skirti 2 žvaigždutes, nes dabar turiu mokėti, kad pritaikyčiau savo charakterį, o anksčiau taip nebuvo. Pašalinkite šį naujinimą. 😔
Ar nenaudojote tikrų vardų sprendžiant autorių teisių klausimus?